قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۱ ساعت قبل

نماینده لنگرود در مجلس: بالگرد آتش نشان در پایگاه امداد هوایی چاف مستقر می شود

نماینده لنگرود در مجلس، از استقرار یک فروند بالگرد آتش نشان در پایگاه امداد هوایی شرق استان در آینده نزدیک خبر داد.
 نماینده لنگرود در مجلس: بالگرد آتش نشان در پایگاه امداد هوایی چاف مستقر می شود

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

مهرداد لاهوتی در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به استقرار یک فروند بالگرد در پایگاه امداد هوایی جمعیت هلال احمر استان گیلان در شهر چاف، اظهار کرد: این بالگرد قبلا مجهز به امکان فرود در آب نبود که اکنون ارتقا پیدا کرده است.

وی با بیان اینکه بالگرد مستقر در پایگاه مذکور در حال حاضر، هم امکان فرود در خشکی و هم امکان فرود در آب را دارد، تصریح کرد: این بالگرد در حوادث دریایی و رودخانه ای نیز امدادرسانی می کند.

نماینده لنگرود در مجلس شورای اسلامی همچنین از استقرار نخستین بالگرد آتش نشان در لنگرود خبر داد و بیان کرد: با پیگیری های استاندار گیلان، یک فروند بالگرد آتش نشان در پایگاه هوایی چاف مستقر خواهد شد که می تواند اطفای حریق را در شرق گیلان انجام دهد.

لاهوتی با بیان اینکه دو بالگرد مذکور علاوه بر گیلان، غرب مازندران را پوشش می دهند، متذکر شد: به زودی شاهد افتتاح بالگرد آتش نشان با حضور مسئولان استانی و کشوری در پایگاه هوایی شهدای امدادگر گیلان در چاف خواهیم بود.

انتهای پیام …




 اخبار جدید

 پزشکیان: باید بتوانیم فکر کنیم،تحلیل کنیم و در قالب‌ها متوقف نشویم
۱۰ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

پزشکیان: باید بتوانیم فکر کنیم،تحلیل کنیم و در قالب‌ها متوقف نشویم

آرمان امروز : باید بتوانیم فکر کنیم، تحلیل کنیم و در قالب‌ها متوقف نشویم. هدف این است که دانش‌آموزانی تربیت کنیم که توانمند، خلاق، پویا، اهل همکاری و آماده خدمت به مردم و کشور باشند. رئیس جمهور گفت: هر کدام از فرزندان این کشور با ارزش‌تر و قیمتی‌تر از این معادنی هستند که داریم و [ ]

 تاب‌آوری اقتصادی و شورای عالی امنیت ملی
۱۰ ساعت قبل / روزنامه شرق

تاب‌آوری اقتصادی و شورای عالی امنیت ملی

‌عملیات تاکتیکی نظامی اخیر آمریکا در ذیل استراتژی اقتصادی است؛ بنابراین نباید صرفا سرگرم امور نظامی شد، بلکه در مقابل نیازمند استراتژی اقتصادی هستیم. با گذشت چند ماه از جنگ، سطح تحلیل و صورت‌مسئله اینک تغییر کرده است.

 ادعای مقام آمریکایی: ایران حق هدف قرار دادن کشتی‌ها در تنگه هرمز را ندارد
۲ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

ادعای مقام آمریکایی: ایران حق هدف قرار دادن کشتی‌ها در تنگه هرمز را ندارد

یک مقام کاخ سفید مدعی شد که ایران حق هدف قرار دادن کشتی‌ها در تنگه هرمز را ندارد.

 اخبار جنگ ایران و آمریکا؛ حمله موشکی به ناو و ناوشکن آمریکایی | راهکار شکست محاصره دریایی
۱ ساعت قبل / خبرگزاری ایمنا

اخبار جنگ ایران و آمریکا؛ حمله موشکی به ناو و ناوشکن آمریکایی | راهکار شکست محاصره دریایی

حمله موشکی ایران به ناو و ناوشکن آمریکا در تنگه هرمز نشان داد محاصره دریایی نمی‌تواند مانعی برای اعمال قدرت ایران در آب‌های منطقه باشد؛ حالا با گسترش دامنه پاسخ ایران، این پرسش مطرح است که پشت پرده تصمیم تهران برای هدف قرار دادن مستقیم شناورهای نظامی آمریکا چیست؟

 یک تغییر لحن ناگهانی؛ ماجرا چیست؟ | فقط این‌بار تصمیم گرفته‌اند ایران را تسلیم امریکا کنند؛ لولوهای سرخرمن جنگ
۴ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

یک تغییر لحن ناگهانی؛ ماجرا چیست؟ | فقط این‌بار تصمیم گرفته‌اند ایران را تسلیم امریکا کنند؛ لولوهای سرخرمن جنگ

«آیا دولت «تسلیم‌ناپذیر» و همفکران «ترسناک» یک ناهماهنگی از پیش طراحی‌شده است؟! چرا میان اظهارات مقامات دولتی با اظهارات مسئولان و مدیران قبلی اصلاح‌طلبان تناقض است؟ این تناقض را چگونه باید فهمید؟ »

 نسخه ترامپ که واشنگتن را به بن‌بست کشاند - اکونیوز
۱۵ ساعت قبل / سایت اکونیوز

نسخه ترامپ که واشنگتن را به بن‌بست کشاند - اکونیوز

اقتصاد ایران: دو سال است که رئیس جمهور آمریکا بدون دیپلمات وارد دیپلماسی شده، با ناوهای توپدار آن را ادامه داده و اکنون در ملغمه ای از فشار اقتصادی و درگیر

یکشنبه ۱۵ شهریور ۱۴۰۵ - 6 September 2026